蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建约弗雷罗卡埃斯图迪阿奎蒂卡拉,

AAB Arquitectes–约弗雷罗卡埃斯图迪阿奎蒂卡拉:蒙罗伊德尔坎普公墓被橄榄树(Olea europaea)环绕,建于1862年,位于其历史中心以北的小镇附近。由于最近的扩建,目前的围墙扩大到了南部,那里有可用的自由空间。保持了现有的高度。在未占用区域的较低层建造了一个停车场,一个坡道现在解决了从该区域进入的新通道。停车区域是有限的子午线与峡谷,边界是杨树(白杨)。停车场的树坑里种了梧桐,东边的花圃里种了橄榄,与相邻字段中的橄榄树相同。

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第1张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第2张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第3张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第4张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第5张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第6张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第7张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第8张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第9张?AAB Arquitectes蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第10张?AAB ArquitectesARKETECs“KdSiMg11”®AKAgCeCeTs AKAgCeCs AKAgEcCeCs“KdSiMg13”®AAB ARKETECs“KdSiMg14”®AAB ARTECARTES“KDSIG15”®AAB ARTECARTES“KDIMG16”席AAB ARKETECs“KDSPs”,现有支配中心分配器空间的现存的宏伟松树(Pinus Haleppin)被整合到总体干预中。当旧的封闭空间被充分利用时,混凝土平台被设计成两个线性梳形,以容纳柱状物。在这些线性形式之间的中间放置了花坛和线性混凝土长凳。作为地板和覆层材料的罗马石灰华的泥土色和纹理,结合当地石鹧鸪的柯腾钢和砾石,是保持颜色与周围环境和谐的理想材料。

项目:Mont oig del Camp墓地扩建设计团队:AAB Arquitectes–JOFRE ROCA ESTUDI D'ARQUITECTURA地址:Camíde Vilanova D'Escornalbou s/n.Polígon 30 Parcel·la 26。蒙罗伊德尔坎普,Tarragona(西班牙)酒店:Mont Roig del Camp市政厅设计:2006建筑:2007-2008面积:2.400平方米预算:370.000欧元奖励:加泰罗尼亚i Illes Balears展馆“威尼斯双年展-建筑2012”选定项目文本和图像学分:AAB Arquitectes-JOFRE ROCA ESTUDI D'ARQUITECTURA

Leave a评论!较新的帖子较旧的帖子,

Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement

Jofre Roca Estudi D’Arquitectura

,

AAB Arquitectes – JOFRE ROCA ESTUDI D’ARQUITECTURA: The cemetery of Mont-Roig del Camp, surrounded by fields of olives trees (Olea europaea), was built in 1862 and is located close to the town just north of it’s his historic center. For its recent extension, the present enclosure was amplified towards the south where there was available free space. The existing height level was maintained. In the lower level of the unoccupied area a parking was constructed and a ramp now solves a new access from this area. The parking area is limited meridional with a ravine, bordered by poplar trees (Populus alba). Plane trees (Platanus hispanica) were planted in the tree pits in the parking area and olive trees (Olea europaea) at the eastern flowerbed, the same olives trees as found in the neighboring fields.

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第11张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第12张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第13张
© AAB Arquitectes

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第14张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第15张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第16张
© AAB Arquitectes

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第17张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第18张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第19张
© AAB Arquitectes

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第20张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第21张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第22张
© AAB Arquitectes

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第23张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第24张
© AAB Arquitectes
蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第25张
© AAB Arquitectes

蒙罗伊德尔坎普公墓扩建Mont-roig del Camp Cemetery Enlargement 城市旅游景观 第26张
© AAB Arquitectes

The existing majestic pine (Pinus halepensis) which dominates the central distributor space was integrated into the overall intervention. Concrete platforms distributed in two linear comb forms are planned to host columbariums when the old enclosure space is fully used. In the middle between these linear forms were placed flower beds and linear concrete benches. The earthy color and texture of the Roman travertine placed as flooring and cladding material, combined with the Corten steel and gravel from of a local stone partridge, are materials ideal for maintaining the color harmony with the surrounding environment.

Project: Mont-oig del Camp Cemetery Enlargement
Design team: AAB Arquitectes – JOFRE ROCA ESTUDI D’ARQUITECTURA
Location: Camí de Vilanova d’Escornalbou s/n.
Polígon 30 Parcel·la 26. Mont-Roig del Camp, Tarragona (Spain)
Property: Mont-Roig del Camp City Hall
Design: 2006
Construction: 2007-2008
Area: 2.400m2
Budget: 370.000€
Awards: Selected project at the “Biennale di Venezia – Architettura 2012” in the Pavilion of Catalunya i Illes Balears
Text & image credits: AAB Arquitectes – JOFRE ROCA ESTUDI D’ARQUITECTURA

Leave a comment!


Newer post
Older post