300常春藤.,300 Ivy

300长春藤弗莱彻工作室,

弗莱彻工作室:300长春藤是一个LEED白金混合用途开发项目,位于一个地区,仍然从拆除旧金山中心高速公路。景观建筑的工作范围包括一个创新的街景,在结构天井,庭院,一个大型的Protea花园和一个室外厨房。该项目还包括定制家具、铺路石、围栏和金属制品以及现场便利设施的设计。空间设计的主要理念是“爬山”。在街景中,生机勃勃的店面与精心规划的街景相连,交通安静的灯泡和奇卡尼斯也扩大了公共空间或“大本营”。主要入口是一条欢迎的小径,蜿蜒穿过一个原始花园(山脊线),并扩展成一个入口广场。屋顶花园,或称“山顶”,为租户提供了一个充满活力的公共空间、一个室外厨房和一个小的分配花园。所有种植区域均作为雨水管理BMP's.

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第1张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第2张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第3张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第4张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第5张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第6张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第7张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第8张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第9张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第10张?Bruce Damonte“300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第1张1”)Bruce Damonte“300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第1张2”?Bruce Damonte“300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第1张3”?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第14张?Bruce Damonte300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第15张?Fletcher Studio

?本项目的街道景观经过精心设计,可实现可持续性和社会性编程。雨水在物业边界两侧的街道种植区内进行处理。常春藤街沿线采取了新的熄灯和交通表的交通疏导措施,常春藤街沿线的街道种植设计了chicanes,以容纳行道树和交通疏导措施。街道景观美化活跃了建筑物的商业地面。花盆和树井定义了流通和户外用餐的空间。在常春藤和高夫角的一个新的球是由定制的钢护柱框架。新的bulbout扩建了道路用地,以容纳商业拐角处的永久性公园。街道入口处的

定制钢制大门从人行道后退,入口花园延伸至公共领域。科尔顿钢铁种植园和定制抛光钢扶手卷起玄武岩铺路入口通道,穿过郁郁葱葱的原始景观。半路上的景观过渡,从青翠的绿色到青绿色的种植。在大楼的入口广场,一张定制设计的打捞红木桌子和长凳为空间提供了装饰。定制的钢制自行车架也战略性地放置在广场上,供居民和游客使用。从广场到入口门厅的材料模糊了室内和室外的界限。在地平面上,每个单元都有一个天井,天井通过竹子种植进行巧妙的筛选,竹子在空间和单元之间蜿蜒曲折。玄武岩铺路机是为项目,提供微妙和随机的模式沿地平面。竹帘在入口小径切入原始园林,将绿色的本地和非本地种植与黄绿色分离开来。入口的最后一个筛选功能是当地的工匠柳木篱笆,作为公共道路和私人露台之间的纹理屏幕。

居民可以进入屋顶,形成一个公共空间。阳光明媚的庭院中心有澳大利亚种植的Protea和袋鼠爪,证明了栖息地种植和居民的阳光浴庭院充满活力的背景。屋顶庭院配有用于室外就餐的共享设施,包括定制设计的厨房和社区餐桌以及各种多年生草本植物。户外用餐空间由一个凉棚覆盖,凉棚上排列着小LED灯,这些灯将星星带到户外用餐。在空间的中心是一张社区餐桌,里面有教堂长凳和一张用打捞来的红木拼成的小木桌。户外厨房体验进一步提升沿着庭院周边和毗邻餐饮空间布置的草药和城市农业分配花园。

项目的所有方面都允许增加公共和建筑租户的项目空间。每一个功能都经过精心设计和制作,以最大限度地体验每一个小空间的发展。

景观建筑:弗莱彻工作室位置:旧金山,加利福尼亚州照片:布鲁斯达蒙特

留下评论!较新的旧post pos,

300 Ivy

Fletcher Studio

,

Fletcher Studio: 300 Ivy is a LEED Platinum mixed-use development situated in an area that that remains from the demolished San Francisco Central Freeway. The Landscape Architectural scope of work included an innovative Streetscape, on-structure patios, courtyards, and a large Protea garden with an outdoor kitchen. The project also included the design of custom furniture, stone paving, fencing and metal work, and site amenities. The main concept for the spatial design was one of ” Mountain Climbing”. In the streetscape, lively storefronts connect to carefully programmed streetscape, with traffic calming bulb-outs and chicanes that also expand the public space or “Base Camp”. The main entry is a welcoming path winding through a primordial garden (the Ridgeline”) and expanding into an entry plaza. The roof garden, or “Summit” provides the tenants with a vibrant common spaces, an outdoor kitchen, and small allotment gardens. All planted areas act as stormwater management BMP’s.

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第16张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第17张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第18张
© Bruce Damonte

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第19张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第20张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第21张
© Bruce Damonte

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第22张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第23张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第24张
© Bruce Damonte

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第25张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第26张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第27张
© Bruce Damonte

300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第28张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第29张
© Bruce Damonte
300常春藤.,300 Ivy 城市旅游景观 第30张
© Fletcher Studio

The streetscape of the project is carefully designed for sustainable and social programming. Stormwater is treated within the street planting flanking the boundaries of the property. Traffic calming measures are implemented along Ivy Street with a new bulb out and traffic table, and street planting along Ivy Street is designed with chicanes to accommodate street trees and traffic calming measures. Street landscaping enlivens the commercial ground level of the building. Planters and tree wells define spaces of circulation and outdoor dining. A new bulbout at the corner of Ivy and Gough is framed by Custom steel bollards. The new bulbout expands the right of way to accommodate a permanent parklet along the commercial corner.

At the street entry a custom steel gateway is set back from the sidewalk with the entry garden extending through into the public realm. Corten steel planters and custom polished steel hand rails wind up the basalt paving entry path that cuts through a lush primordial landscape. Half way up the landscape transition from verdant green to chartreuse planting. At the building’s entry plaza a custom designed salvaged redwood table and bench furnish the space. Custom steel bike racks are also strategically placed in the plaza for resident’s and visitor’s use. Materials from the plaza cross over to the entry foyer blurring the lines between indoor and outdoor. At the ground level, each unit has a patio that is subtly screened with bamboo planting that zig zags through the space and between units. Basalt pavers were milled for the project, to provide subtle and random patterns along the groundplane. The bamboo screen cuts into the primordial garden at the entry path, separating the green native and non-native planting from the chartreuse. A final screening feature at the entry is a local artisan willow wattle fence which acts as a textured screen between the public path and private patios.

The residents are given access to the roof made into a common space. The sunny courtyard has an Australian planting of Protea and Kangaroo Paw at its center, proving habitat planting and a vibrant backdrop to the resident’s sun bathing courtyard. The roof courtyard is equipped with shared amenities for outdoor dining including custom designed kitchen and community table and a variety of perennial herbs. The outdoor dining space is covered by a pergola lined with small LED lights that bring the stars down into the space, for evening dining. At the center of the space is a community table accommodates group dining with church pew benches and a split log table of salvaged redwood. The outdoor kitchen experience is enhanced further with allotment gardens of herbs and urban agriculture placed along the perimeter of the courtyard and adjacent to the dining space.

All aspects of the project allow for increasing program space for the public and the building tenants. Each feature is carefully designed, and fabricated to maximize the experience of each small space in the development.

Landscape Architecture: Fletcher Studio
Location: San Francisco, CA
Photos: Bruce Damonte

Leave a comment!


Newer post
Older post